• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Ενοχλημένος από τα προβλήματα υγείας…
Απογοητευμένος ο Αυστραλός λόγω της κακής φυσικής του κατάστασης.
Νέα 24/07/2009 - 08:56

Ο Stoner ταλαιπωρείται από αδυναμία, και προβλήματα υγείας, από τον αγώνα της Catalunya, με τους γιατρούς να μην μπορούν να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια. Ο αναβάτης της Marlboro Ducati, δεν πείστηκε από τη διάγνωση που έκανε λόγο για ελαφριά γαστρίτιδα και ήπια αναιμία, και η θεραπεία δε φαίνεται μέχρι τώρα να έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 

Έχοντας νικήσει σε δύο από τους πέντε πρώτους αγώνες, η κακή φυσική κατάσταση του Αυστραλού φαίνεται να τον καθυστερεί στο δεύτερο μισό των αγώνων, όπου έχει καταφέρει δύο τρίτες και δύο τέταρτες θέσεις.

 

Είναι απίστευτα ενοχλητικό! Ήρθε σε μια περίοδο που βρίσκαμε λύσεις για τη μοτοσυκλέτα, που σίγουρα έχουν βελτιώσει αρκετά πράγματα”, είπε ο Αυστραλός αστέρας. “Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Στο τέλος της σεζόν – όταν θα έχουμε ξεφορτωθεί τα προβλήματα, όποια και να είναι αυτά – θα αρχίσουμε να είμαστε λίγο πιο χαρούμενοι στο τέλος του αγώνα.”

 

Ο Stoner θα ξεκινήσει τον αγώνα του Donington, τρίτος στο πρωτάθλημα, πίσω από τους δύο αναβάτες της Fiat Yamaha, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo, και εύχεται για βροχή που θα απαλύνει τη φυσική εξάντλησή του.

 

“Ο τελευταίος αγώνας στο Sachsenring ήταν πολύ καλύτερος για εμένα. Το διασκέδασα πολύ περισσότερο. Τουλάχιστον παρακολούθησα από κοντά τη μάχη των πρώτων, αντί να τη βλέπω βρισκόμενος δέκα δευτερόλεπτα πίσω τους. Μπορούσα να τους ακολουθήσω αλλά πιστεύω ότι αυτό οφείλεται περισσότερο στον καιρό, που ήταν πολύ, πολύ ευγενικός μαζί μου”, είπε ο Stoner.

 

“Πρέπει να δούμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε αυτό το σαββατοκύριακο. Γνωρίζουμε ότι ο καιρός στο Donington μπορεί να σε κρατήσει σε καλή κατάσταση. Οπότε περιμένουμε κάτι παρόμοιο με το Sachsenring.”

Επόμενο άρθρο »

DONINGTON: Οι Βρετανοί Αναβάτες έτοιμοι για το Grand Prix της πατρίδας τους.

« Προηγούμενο άρθρο

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: Ο καιρός ο πιο σημαντικός παράγοντας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα