• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Δεν έχει νόημα
Να μετακινήσουμε τον Bautista από τα SBK!
Νέα 30/05/2019 - 10:12

Ο Alvaro Bautista ξεκίνησε φέτος την παρθενική του σεζόν στα SBK-Motul με ένα φανταστικό σερί 11 συνεχόμενων νικών!

 

Το σερί αυτό σταμάτησε στην Imola, εκεί όπου κατάφερε να τον νικήσει ο Jonathan Rea. Ωστόσο ο Ισπανός έχει μία διαφορά 43β από τον αντίπαλό του στη βαθμολογία.

 

Οι δυνατές του εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα, έδωσαν τροφή σε πολλά σχόλια και φήμες για πιθανή μετακίνησή του στο paddock του MotoGP και πάλι.

 

Ο ίδιος ο Bautista έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα σκεφτεί την επιστροφή του στο MotoGP, μόνο αν του δοθεί μία εργοστασιακή μοτοσυκλέτα.

 

Για το 2020, είναι ανοιχτή η θέση του Danilo Petrucci στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, ωστόσο οι κόκκινοι μέσω του Paolo Ciabatti δηλώνουν:

 

«Το σκεπτικό είναι να ανανεώσουμε με τον Alvaro οπότε αποφασίσει ότι θέλει να συνεχίσει με μας. Θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για τους οδηγούς μας στα SBK μετά το Mugello και την Βαρκελώνη».

 

«Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι με αυτά που έχει κάνει ο Alvaro στα SBK-Motul, δεν έχει νόημα να μη συνεχίσουμε με αυτόν στο Πρωτάθλημα… δεν υπάρχει λόγος να φύγει».

 

«Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για διάρκεια ή για συγκεκριμένα πράγματα, αλλά θέλουμε να του προσφέρουμε ένα καινούργιο συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια».

 

«Είναι πολύ χαρούμενος αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ χαρούμενοι με αυτόν».

 

«Επιπλέον και η συνολική του εικόνα είναι πάρα πολύ σημαντική, γιατί είναι ένας θετικός άνθρωπος, ένας αναβάτης που πάντα χαμογελά. Η εικόνα του είναι πολύ καλή για την Ducati».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζερ του Alvaro Bautista, του Simone Battistella, ο οποίος δήλωνε:

 

«Εκτός και αν συμβεί κάτι το πολύ περίεργο, ο Alvaro θα ανανεώσει με την Ducati και θα συνεχίσει στα Superbikes. H θέση του Danilo είναι διαθέσιμη, αλλά νομίζω ότι θα την κρατήσει».

 

 Η Ducati φέτος, μαζί με το χορηγό της στα SBK-Motul, την Aruba it, έχουν δώσει πολλά χρήματα ως μπόνους στον Bautista, μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες του στο Πρωτάθλημα.

 

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού, όπως επισημαίνει και ο Ciabatti, η Ducati θα του προσφέρει υψηλότερο βασικό μισθό και χαμηλότερα μπόνους.

 

«Το πλάνο μας είναι να κάνουμε κάτι περίπου ίδιο με αυτό που κάναμε με τον Dovi», σχολιάζει ο Ciabatti.

 

«Θα αυξήσουμε τον βασικό του μισθό, γιατί πιστεύουμε ότι το αξίζει, συγχρόνως όμως θα μειωθεί το ποσό που παίρνει βάσει των αποτελεσμάτων».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Θέλω βοήθεια από την Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μπορούμε να παλέψουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα