• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Moto2.
Ο Ισπανός αναζητά την καλύτερη προσφορά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Νέα 15/12/2009 - 07:41

Ο Toni Elías πιστεύει ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει καταλήξει στην ποιο συμφέρουσα γι' αυτόν πρόταση στην Moto2, αφού αυτό το καιρό αξιολογεί τις διαθέσιμες προσφορές. Έχοντας στο βιογραφικό του πέντε συνεχόμενες σεζόν στα MotoGP, ο 26χρονος Ισπανός αποφάσισε να αναζητήσει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του στη νεοσύστατη κατηγορία Moto2. Παρόλο που ακόμα δεν έχει καταλήξει σε ποιά ομάδα θα βρίσκεται το 2010, ο Elias έχει αρκετές προτάσεις και θα αξιολογήσει υπομονετικά ποια είναιη πιο συμφέρουσα γι' αυτόν.

 

"Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να ξεκινήσω. Αυτή τη στιγμή έχω αρκετές προτάσεις από ομάδες της Moto2, αλλά προς το παρόν θέλω να δω τι μπορεί να γίνει με την ομάδα του Fausto Gresini, που αναζητεί ένα βασικό χορηγό για το 2010. Τις επόμενες εβδομάδες τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σίγουρα και εφόσον έχουμε ήδη φτάσει στ Δεκέμβριο θέλω να καταλήξω που θα αγωνίζομαι το 2010", δήλωσε ο Elias.

 

Η προοπτική μιας νέας πρόκλησης σε μια νεοσύστατη κατηγορία εμπνέει πραγματικά τον Ισπανό: "Στην Moto2 όλα θα είναι καινούρια για εμένα και θα εξελίξω ένα πλαίσιο σε συνεργασία με την ομάδα. Αυτό στα MotoGP ήταν φυσικά αδύνατον και μου δίνει μεγάλο κίνητρο. Φυσικά, με δεδομένο το μεγάλο αριθμό αξιόλογων αναβατών, τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Όπως και να έχει υπόσχομαι ότι θα παλέψω σκληρά, όπως άλλωστε κάνω πάντα!"

 

Αυτό που προέχει τώρα για τον Elias είναι μια μικρή επέμβαση για να αφαιρεθεί ένα μικρό οστό από τον αγκώνα του, λόγω μιας σοβαρής πτώση που είχε φέτος στο Donington. Θα ακολουθήσει μια σύντομη αποθεραπεία και μετά ο Ισπανός θα ριχτεί στη μάχη της προετοιμασίας για την Moto2.

Επόμενο άρθρο »

ANDREW PITT: Φήμες για μετακίνησή του στην ομάδα της BMW στα WSBK.

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του DE ANGELIS με το Team Scot

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα