• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσωρινός αποκλεισμός του Andrea Iannone
Απο την FIM Antidoping
Νέα 17/12/2019 - 15:00

FIM Grand Prix World Championship 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) ειδοπολίησε τον Ιταλό οδηγό των Grand Prix Andrea Iannone ότι είναι προσωρινά αποκλεισμένος σύμφωνα με το Άρθρο 7.9.1 του κανονισμού Αντιντόπινγκ 2019 FIM Anti-doping Code (CAD). Η απόφαση για τον προσωρινό αποκλείσμό του κ. Andrea Iannone ήταν επιβεβλημένη μετά την αναφορά από την αναφορά του εργαστηρίου της WADA στην Kreischa b. Dresden (Γερμανία) που έγειξε ότι βρέθηκε ένα εξωγενές αναβολικό Exogenous Anabolic Androgenic Steroids (AAS) που βρίσκεται στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών του 2019, σε ένα δείγμα που πάρθηκε από αυτόν στον Αγώνα της Σεπάνγκ στις 3 Νοεμβρίου του 2019. 

Ο κ. Andrea Iannone έχει το δικαίωμα να ζητήσει ανάλυση του δεύτερου δείγματός του. 

Η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του κ. Andrea Iannone επιβάλεται προσωρινά από τις 17 Δεκεμβρίου του 2019. Μέχρι νεωτέρας απαγορεύεται η συμμετοχή του σε κάθε αγώνα μοτοσυκλέτας ή δραστηριότητα. Βάσει του άρθρου 7.9.3.2 CAD, ο κ. Iannone μπορεί να ζητήσει αναστολή του προσωρινού αποκλεισμού. 

Λόγω του κώδικα World Anti-Doping Code και του FIM Anti-Doping Code, η FIM δεν μπορεί να δώσει οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία, μέχρι στιγμής.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και περιμένουμε σύντομα την απάντηση του οδηγού. 

Επόμενο άρθρο »

O Iannone δεν ανησυχεί για το doping

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μετά τις μοτοσυκλέτες;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα