• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nέα Yamaha Tracer 7 GT
Τεστ-Μοντέλα 18/11/2020 - 18:07

Νέα TRACER 7 GT: Η έξυπνη απόδραση

Η κατηγορία μοτοσυκλετών Sport Touring της Yamaha ενισχύεται με τη νέα TRACER 7 GT που προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό χαμηλού βάρους, ευελιξίας και άριστων δυνατοτήτων ταξιδιού. Η βασική προδιαγραφή της TRACER 7 GT, η οποία αναπτύχθηκε με βάση την ίδια φιλοσοφία που όρισε την TRACER 9 GT ως μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη, περιλαμβάνει άνετη σέλα, ψηλό ανεμοθώρακα και πλαϊνές βαλίτσες ταξιδιού από τη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ της Yamaha, η οποία την καθιστά το ιδανικό μέσο διαφυγής από την πόλη καθώς και εξερεύνησης νέων προορισμών.

Η TRACER 7 ανανεώθηκε για το 2020 και η μοτοσυκλέτα δεύτερης γενιάς απευθύνεται σε αναβάτες που επιθυμούν συναρπαστικές sport επιδόσεις με ευελιξία και επιβλητικό ύφος. Με μοντέρνα εξωτερική σχεδίαση και επιθετική όψη, η TRACER 7 GT είναι το είδος της μοτοσυκλέτας που πραγματικά μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα. Είτε βρίσκεσται κοντά, είτε μακριά, είτε στην πόλη είτε στον ανοιχτό δρόμο.

Μέλος της οικογένειας μοτοσυκλετών Sport Touring της Yamaha, οι οποίες χαίρουν ευρύτερου σεβασμού και θαυμασμού για τις καταπληκτικές sport επιδόσεις και την ικανότητα να διαπρέπουν σε κάθε περίσταση, η νέα TRACER 7 GT είναι κατασκευασμένη για να ξεπερνά τις προσδοκίες από κάθε άποψη.

Αυτό το μοντέλο, εφοδιασμένο με την πρώτη έκδοση Euro5 του δημοφιλούς κινητήρα CP2 των 689 κυβικών, μεταφέρει τη φιλοσοφία των sport tourer σε άλλο επίπεδο. Η TRACER 7 GT, με τη δυναμική εμφάνιση και την καλύτερη στην κατηγορία της αναλογία ισχύος/βάρους, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη εργονομία και τις ανώτερες συνολικά προδιαγραφές, έχει σχεδιαστεί για να συναρπάζει.

Πρόκειται για μια γνήσια μοτοσυκλέτα, που της αρέσει η έντονη διασκέδαση και οι γρήγορες βόλτες τα Σαββατοκύριακα. Η TRACER 7 GT περνά σαν τον άνεμο από τις ανοικτές στροφές και κάνει την καρδιά σας να χτυπά γρήγορα. Και όταν έρθει και πάλι η ώρα της συνηθισμένης μετακίνησης το πρωί της Δευτέρας, αυτή η ευπροσάρμοστη sport touring μοτοσυκλέτα είναι ικανή να αντεπεξέρχεται σε μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων και στην οδήγηση στην πόλη.

Πλαϊνές βαλίτσες Touring 20 λίτρων

Βασικά αξεσουάρ για ταξίδια ή για την καθημερινή μετακίνηση, αποτελούν οι πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων που είναι πλήρως εξοπλισμένες με βάσεις και κλειδαριές. Λεπτές και στιβαρές, προσφέρουν την ιδανική χωρητικότητα χωρίς να αλλοιώνουν τις μικρές διαστάσεις της μοτοσυκλέτας. 

Ανεμοθώρακας Touring

Ψηλός και πλατύς ανεμοθώρακας για βελτιωμένη προστασία σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Από άθραυστο και ανθεκτικό στις γρατσουνιές, πολυανθρακικό υλικό. Η ουσιαστική αύξηση του ύψους και του πλάτους κατά 92 mm και 70 mm αντίστοιχα, σε σύγκριση με τον βασικό ανεμοθώρακα, εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση κατά την οδήγηση με μειωμένο θόρυβο και βελτιωμένη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες.

Άνετη σέλα

Ειδικά σχεδιασμένη σέλα με πρόσθετα χαρακτηριστικά, που παρέχουν βελτιωμένη οδηγική άνεση για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη κατά τα ταξίδια σας. Διαθέτει δέρμα δύο ειδών, με ραφές που παρουσιάζουν χρωματική αντίθεση, καθώς και διαφορετικές ζώνες πυκνότητας αφρώδους υλικού για άνετο κάθισμα, καθώς και ενσωματωμένο λογότυπο TRACER.
 

Βασικά χαρακτηριστικά της TRACER 7 GT

  •    - Εφοδιασμένη με κορυφαία Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha
  •    - Πλαϊνές βαλίτσες Touring 20 λίτρων
  •    - Ανεμοθώρακας Touring
  •    - Άνετη σέλα
  •    - Νέο μικρό φέρινγκ με επιθετική νέα όψη και διπλούς προβολείς
  •    - Συναρπαστικός, πλούσιος σε ροπή κινητήρας CP2 689 κ.εκ., προδιαγραφών Euro5
  •    - Η πιο ελαφριά στην κατηγορία, ιδανική αναλογία ισχύος/βάρους
  •    - Ρυθμιζόμενη εμπρός και πίσω ανάρτηση
  •    - Αεροδυναμικός ανεμοθώρακας με δυνατότητα ρύθμισης με το ένα χέρι
  •    - Δυναμική θέση οδήγησης με άνετη εργονομία
  •    - Διπλή σέλα για την άνεση του οδηγού και του συνεπιβάτη
  •    - Το ρεζερβουάρ καυσίμου των 17 λίτρων παρέχει μεγάλη αυτονομία
  •    - Όργανα με αρνητικό φωτισμό LCD
  •    - Μικρά φλας LED, ενσωματωμένα στις χούφτες

Διαθεσιμότητα

Οι παραδόσεις στους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2021. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή, γι' αυτό επικοινωνήστε με τον διανομέα της Yamaha στη χώρα σας, για αναλυτικές πληροφορίες.

Γνήσια Αξεσουάρ και είδη ένδυσης Yamaha

Η Yamaha προσφέρει μια μεγάλη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ σχεδιασμένων ειδικά για τη νέα TRACER 7 GT, που επιτρέπουν σε κάθε αναβάτη να δημιουργήσει τη δική του μοτοσυκλέτα. Η συνεχώς εξελισσόμενη σειρά προϊόντων περιλαμβάνει τόσο εξαρτήματα που βελτιώνουν τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας και την προστασία και άνεση του οδηγού, όσο και αξεσουάρ αισθητικής αναβάθμισης που ομορφαίνουν ακόμα πιο πολύ τη μοτοσυκλέτα.

Εφαρμογή MyGarage

Πριν από την αγορά της νέας TRACER 7 GT, οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν τη μοτοσυκλέτα των ονείρων τους με την εφαρμογή MyGarage της Yamaha, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν και να αφαιρούν αξεσουάρ και να προβάλλουν το τελικό αποτέλεσμα από κάθε γωνία. Αφού επιλέξει τις τελικές προδιαγραφές, ο πελάτης μπορεί να στείλει το επιθυμητό πακέτο με e-mail στον Επίσημο Συνεργάτη Yamaha της επιλογής του, ο οποίος θα τοποθετήσει τα επιλεγμένα Γνήσια Αξεσουάρ στη νέα μοτοσυκλέτα.                                                          

Η σειρά ειδών ένδυσης της Yamaha περιλαμβάνει πολυάριθμα προϊόντα, από υφασμάτινα και δερμάτινα μπουφάν με θωράκιση εγκεκριμένη βάσει CE, έως είδη καθημερινής ένδυσης όπως t-shirt, γυαλιά ηλίου, καπέλα και πολλά άλλα. Στη συλλογή προστίθενται συνεχώς νέα προϊόντα. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα Γνήσια Αξεσουάρ πατήστε https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/accessories/accessories-overview/#/
και για τα είδη ένδυσης της Yamaha πατήστε https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/apparel/apparel-overview/#/

MyRide

Η εφαρμογή MyRide της Yamaha προσφέρει σε κάθε αναβάτη της TRACER 7 GT τη δυνατότητα να αξιοποιήσει στο έπακρο τις διαδρομές του με την MT-7. Η εφαρμογή, η οποία διατίθεται για συσκευές iOS και Android, παρακολουθεί και αποθηκεύει κάθε διαδρομή καθώς και φωτογραφίες που προσθέτει ο χρήστης, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να μοιράζεται τις διαδρομές με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, ο χρήστης αποκτά τη δυνατότητα να προβάλει τα στατιστικά στοιχεία της διαδρομής του, όπως συνολική απόσταση, υψόμετρο, μέγιστη ταχύτητα, μέση ταχύτητα, επιτάχυνση και γωνία κλίσης, και στη συνέχεια να τα συγκρίνει με τους άλλους αναβάτες.

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha παρουσιάζει την αγωνιστικών προδιαγραφών R6 RACE

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα Yamaha Tracer 9 και Tracer 9 GT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα