• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έρχεται η Yamaha R7!
Η ΜΤ-07 η βάση, για την κατηγορία SUPERTWINS
Τεστ-Μοντέλα 07/05/2021 - 16:58

Η Aprilia RS 660 είναι ήδη στους δρόμους της Ευρώπης και στις ΗΠΑ για την αγωνιστική κατηγορία SUPERTWINS δικύλινδρων μοτοσυκλετών με φέρινγκ στα 700 κυβικά, που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η κατηγορία αυτή είναι δεκτή και στο περίφημο Isle of Man TT.

Η Yamaha δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και με βάση την εξαιρετική ΜΤ-07 (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο), θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες την R7, μια μοτοσυκλέτα που θα είναι όπως αυτή της φωτογραφίας.

Το μοτέρ των 689cc αποδίδει στην ΜΤ-07 73.4 hp στις 8,750 σ.α.λ. και φυσικά στην R7 θα έχει ανεβασμένη απόδοση, σε πιο υψηλές στροφές, προσπαθώντας να φτάσει τους 100+ ίππους της Ιταλίδας αντιπάλου. Μάλιστα στο στόχαστρο είναι και η 4κύλινδρη Honda CBR650R με τους 95 ίππους, της οποίας το βίντεο μπορείτε να δείτε εδώ!

Με την απόσυρση από τη χρήση για δρόμο της R6, η δικύλινδρη αυτή Yamaha θα είναι ο δρόμος προς τη σπορ κατηγορία και γι αυτό θα υπάρχουν μάλλον και τα αρχικά "SP" (Sport Production), μετά από όσους επιλέγουν την R3. Σίγουρα θα είναι μια σπορτίφ μοτοσυκλέτα που θα έχει σκοπό να προσφέρει τη χαρά της σπορ οδήγησης και στο δρόμο και όχι αποκλειστικά στην πίστα, για την οποία θα εξακολουθήσει να παράγεται η R6, αλλά χωρίς φώτα και φλας και προδιαγραφές Euro5.

 

Δείτε λοιπόν εδώ το σχετικό τίζερ και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Honda Forza 750, δοκιμή (Video)

« Προηγούμενο άρθρο

BMW S1000RR @ Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα