• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Ένιωθα σαν να έπαιζα Mario Kart
Όταν πετάνε μπανάνες στην πίστα
Νέα 16/08/2021 - 18:44

Το Grand Prix της Αυστρίας θα μείνει στην μνήμη μας ως ένα από τα πιο τρελά των τελευταίων ετών. Τουλάχιστον σίγουρα όσον αφορά τους τελευταίους πέντε γύρους. Ο Jorge Martin το συνόψισε σε μια φράση: "Ένιωθα σαν να έπαιζα Mario Kart όταν πετάνε μπανάνες στην πίστα".

Ήταν πράγματι ένα τόσο περίεργο Grand Prix που θα μπορούσε να είναι βιντεοπαιχνίδι. 

" Αν έπρεπε να εξηγήσω τι συνέβη σε όλο τον αγώνα, θα μέναμε εδώ όλο τον μήνα ", ανέφερε ο Martin. "Διάλεξα το σκληρό μπροστινό λάστιχο, παρόλο που το είχα δοκιμάσει μόνο για έναν γύρο όλο το Σαββατοκύριακο. Πήγαινα καλά και όταν άρχισε να βρέχει, έφτασα τους πρώτους αναβάτες, πέρασα τον Bagnaia και τον Quartararo".

Και μετά ήρθε η ώρα για αλλαγή μοτοσυκλέτας. 

"Ήμουν νευρικός. Όταν σταμάτησα την μοτοσυκλέτα το πίσω μέρος σηκώθηκε και χτύπησα έναν μηχανικό. Ελπίζω να είναι καλά. Στον τελευταίο γύρο ήμουν ενδέκατος. Νόμιζα ότι είχα πετάξει τον αγώνα, αλλά στην πρώτη στροφή είδα τρεις αναβάτες με σλικ και είπα στον εαυτό μου ότι είναι ώρα να πιέσω. Τους έφτασα στην έβδομη στροφή και ήταν πθο δύσκολο να τους αποφύγω παρά να τους προσπεράσω".

Αλλά το βάθρο ήταν η ανταμοιβή. 

"Ειλικρινά νιώθω πολύ χαρούμενος, πιο πολύ από την νίκη την προηγουμένη εβδομάδα, γιατί σήμερα δεν το περίμενα. Έχω τώρα δύο εβδομάδες για να καταλάβω τι έγινε. Δύο pole position και δύο βάθρα".

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Puig: Ο Marquez επιστρέφει στις πραγματικές του δυνατότητες

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Viñales υπέγραψε με την Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα