• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: Ο Marquez επιστρέφει στις πραγματικές του δυνατότητες
Είναι σημαντικό και για αυτόν και για εμάς
Νέα 17/08/2021 - 19:20

O Marc Marquez επέστρεψε από τον αγώνα της Αυστρίας, χωρίς να έχει κερδίσει σημαντικούς βαθμούς, αλλά έχοντας οδηγήσει έναν επιθετικό αγώνα. Ένα γεγονός που ευχαρίστησε τον Alberto Puig, που για αυτό τον λόγο άφησε την Αυστρία χαρούμενος. 

"Προφανώς το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, αλλά αν δούμε τον αγώνα του Marc, μπορούμε να δούμε ότι αν καιν είχε μειονεκτήματα, μπόρεσε να οδηγήσει με τους κορυφαίους αναβάτες και να μείνει μαζί τους στο στεγνό. Αυτό είναι σημαντικό για τον Marc Marquez και για την Repsol Honda, γιατί καταλαβαίνουμε ότι επιστρέφει στις πραγματικές του δυνατότητες. Φεύγουμε από την Αυστρία, με κάποιες δυνατότητες της RC-213V, αλλά δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιωθούμε. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που θέλουμε, αλλά προσπαθούμε ".

Δεν άλλαξαν όλοι οι αναβάτες μοτοσυκλέτα. Ποιά ήταν η σωστή στρατηγική;

"Νομίζω ότι σε αυτή την κατάσταση δεν μπορείς να ξέρεις ποιά είναι η σωστή στρατηγική μέχρι μετά τον αγώνα. Ακόμα και τότε, μόνο ο αναβάτης ξέρει. Είναι ένα ρίσκο και μερικές φορές πρέπει να έχεις την τύχη ώστε να αποδώσει το ρίσκο. Το να μιλάς είναι εύκολο, το να πράττεις είναι δύσκολο. Αυτό συνέβη σε αυτόν τον αγώνα ".

Θετικά και αρνητικά μετά τον αγώνα;

"Το θετικό είναι ότι ο Marc μπορούσε να οδηγήσει με τους κορυφαίους αναβάτες για όλο τον αγώνα και το αρνητικό είναι η πτώση του στο τέλος. Νομίζω ότι η επιλογή του πίσω ελαστικού του ήταν η σωστή, ήταν διαφορετική από την νορμάλ, αλλά ο Marc και η ομάδα κατάλαβαν τι χρειάζονταν. Επίσης, η κατανόηση μεταξυ του Pol και της μοτοσυκλέτας του είναι ένα αρνητικό. Δεν έχει φτάσει στις δυνατότητές του και χάνει τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του. Ζορίζεται και χρειάζεται να δουλέψουμε μαζί του για να υπερβούμε την κατάσταση ".

Επιστρέφουμε στο Silverstone, μια πίστα στην οποία δεν τρέξαμε πέρυσι. 

"Ναι, επιστρέφουμε στην Αγγλία. Το Silverstone είναι μια δύσκολη πίστα, καθόλου εύκολη. Είναι μια πολύ μεγάλη, γρήγορη και συχνά κρύα πίστα. Όπως στο παρελθόν, μπορούμε να δούμε πολλά πράγματα εκεί, όπως και στην Αυστρία. Το σημαντικό των δύο τελευταίων εβδομάδων είναι ότι μαζέψαμε αρκετά δεδομένα και είδαμε τον Marc να επιστρέφει στην κανονική του κατάσταση, βήμα βήμα ".

 

Επόμενο άρθρο »

"Ένα λεπτό κακής τύχης"

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Ένιωθα σαν να έπαιζα Mario Kart

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα