• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dixon παραμένει στα MotoGP για την Aragon
O John McPhee θα τον αντικαταστήσει στην Moto2
Νέα 02/09/2021 - 12:10

H Petronas SRT επιβεβαίωσε ότι ο John McPhee θα κάνει το ντεμπούτο του στην Moto2 στον αγώνα της Aragon, ενώ ο Jake Dixon θα παραμείνει στα MotoGP. Αυτή θα είναι η πρώτη ευκαιρία του McPhee να επιδείξει τις δυνατότητές του σε μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα, κάτι που ο Dixon πέτυχε την τελευταία εβδομάδα στα MotoGP.

Όπως ακριβώς και με τον Dixon πριν κάνει το βήμα στα MotoGP, έτσι και για τον McPhee, η χρονιά δεν έχει πάει καλά. Ο Σκωτσέζος αναβάτης δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο φέτος και είναι η πρώτη φορά από το 2014 που συμβαίνει αυτό. 

"Είναι μια φανταστική ευκαιρία για εμένα να δοκιμάσω την μοτοσυκλέτα της Moto2 στην Aragon", ανέφερε ο McPhee. "Eίναι το όνειρο κάθε αναβάτη να προχωρήσει στις κατηγορίες και νομίζω ότι είμαι σε αυτό το επίπεδο και έχω την δυνατότητα να ανέβω στην Moto2".

Ο Damoc
Ο Damoc

"Προφανώς η πρόκληση θα είναι μεγάλη γιατί θα είναι η πρώτη φορά που οδηγώ μεγάλη μοτοσυκλέτα, με την μόνη μου πραγματική εμπειρί να είναι 15 γύροι στην Βαρκελώνη το 2019, το οποίο ήταν ένα ευχαριστώ από την ομάδα μου μετά την νίκη στο Le Mans".

"Eίμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την πρόκληση και ανυπομονώ να δοκιμάσω την μοτοσυκλέτα. Δεν έχω κάποια πραγματική προσδοκία. Απλά θα το διασκεδάσω και αν καταφέρω νε βελτιώνομαι κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και να μειώνω την διαφορά από τους άλλους αναβάτες, τότε θα έχω κάνει καλή δουλειά. Ευχαριστώ την ομάδα μου για αυτή την ευκαιρία".

Και οι δύο αναβάτες θα επιστρέψουν στα αρχικά τους καθήκοντα στην Moto2 και στην Μoto3 μετά το Aragon, καθώς ο Andrea Dovizioso θα βρεθεί δίπλα στον Valentino Rossi στα MotoGP.

O McPhee
O McPhee

Τη θέση του McPhee στην Moto 3 για τον Αγώνα της Aragon θα πάρει ο Μαλαισιανός που αγωνίζεται στο FIM CEV talent cup, ο Syarifuddin Azman (Damok).

Επόμενο άρθρο »

Ελληνική νίκη στο Red Bull MotoGP Rookies Cup

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Ο Maruez θα πάλευε για το βάθρο αν δεν έπεφτε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα