• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Catalunya: Πρώτος Αγώνας
O Redding πρωτοπόρος του 1-2-3 για την Ducati στο βρεγμένο
Νέα 18/09/2021 - 20:15

Στην αρχή του αγώνα, ο Toprak Razgatlioglu ξέφυγε μπροστά, καθώς ο Jonathan Rea βρέθηκε στην 10η θέση με μια βροχή που είχε πέσει πριν τον αγώνα να κρατάει το οδόστρωμα βρεγμένο. Ο Rea σύντομαι άρχισε να ανεβαίνει θέσεις και τελικά πέρασε πρώτος. Πίσω του, ο Axel Bassani ανέβαινε και πάλεψε με τον Razgatlioglu στο πρώτο μισό του αγώνα, πριν οι δυό τους κλείσουν την διαφορά με τον Rea αρχικά και τελικά τον περάσουν. 

Ο Bassani πέρασε στην κορυφή όταν ο Razgatlioglu αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 15ο γύρο λόγω μηχανικού προβλήματος. Καθώς ο αγώνας προχωρούσε, οι δύο εργοστασιακές Ducati των Michael Ruben Rinaldi και Scott Redding βρήκαν ρυθμό και πέρασαν και αυτοί τον Rea.

Στα τελευταία στάδια, ο Redding κατάφερε να περάσει αρχικά τον Rinaldi για την δεύτερη θέση και έπειτα τον Bassani λίγους γύρους πριν το τέλος και τελικά πήρε την νίκη. Οι Bassani και Rinaldi ήρθαν δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα, κάνοντας το πρώτο 1-2-3 της Ducati από τον πρώτο αγώνα του Assen, το 2012.

Ο Jonathan Rea πήρε τελικά την τέταρτη θέση, η οποία σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του Razgatlioglu του έδωσε προβάδισμα 6 βαθμών στο πρωτάθλημα. Ο Michael Van Der Mark πήρε την πέμπτη θέση παρά την πίεση που άσκησε στα τελευταία στάδια στον Rea και ήταν δύο δευτερόλεπτα μπροστά από τον έκτο, Alex Lowes. 

H Honda είχε μια δυνατή εμφάνιστη, με τον Leon Haslam να τερματίζει έβδομος και τον Alvaro Bautista να παίρνει την ένατη θέση, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκε ο κάτοχος της superpole, Tom Sykes, ο οποίος έχασε πολλές θέσεις στην αρχή του αγώνα πριν ανακάμψει στην όγδοη. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Chaz Davies.

 

Επόμενο άρθρο »

Στο βάθρο ο Περιστεράς στην Βαρκελώνη

« Προηγούμενο άρθρο

Η Petronas SRT αναγεννάται ως "RNF MotoGP Racing"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα