• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: Moto2 ΕΔ2
O Raul Fernandez στην κορυφή, 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo
Νέα 02/10/2021 - 00:29

Μια γνώριμη ιστορία για το 2021 εκτυλίχθηκε στις ΕΔ2 της Moto2 με τον Raul Fernandez να κατακτά την πρώτη θέση (όπως έκανε και στις ΕΔ1) με χρόνο 2¨09.880 και τον Remy Gardner να βρίσκεται πίσω του σχεδόν 2 δέκατα (2¨10.079). Μια ακόμα γνώριμη εικόνα είναι να τους ακολουθεί ένας αναβάτης της Elf Marc VDS και συγκεκριμένα ο Sam Lowes που πήρε την τρίτη θέση με χρόνο 2¨10.534.

Από την αρχή των ΕΔ2 ήταν ο Raul Fernandez αυτός που έθεσε τον ρυθμό και ήδη στην μέση του session βρισκόταν 7 δέκατα μπροστά από τους υπόλοιπους και έχασε την πρώτη θέση μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν τον πέρασε ο Sam Lowes. O Βρετανός αναβάτης δεν πρόλαβε να αναπαυθεί στην πρώτη θέση καθώς ο Fernandez τον προσπέρασε αμέσως και κατάφερε να κρατήσει την θέση μέχρι το τέλος, στην πρώτη του επαφή με την στεγνή COTA στην Moto2.

O Tony Arbolino πέτυχε μια φανταστική τέταρτη θέση, μπροστά από τον Αron Canet. O Augusto Fernandez και ο Simone Corsi (6oς και 7ος) ήταν οι τελευταίοι δύο αναβάτες που κατάφεραν να κινηθούν στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον ρυθμό του Raul Fernandez. 

Toν όγδοο καλύτερο χρόνο έκανε ο Jake Dixon μπροστά από τον Marco Bezzechi, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Marcel Schrotter.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Portimao: ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα