• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα κατάφερε! Τα καταφέραμε!
Η ανακοίνωση της GAS GAS μετά το Rally Dakar
Νέα 15/01/2022 - 18:47

Ο Sam Sunderland και η GASGAS Factory Racing κέρδισαν το Rally Dakar του 2022!

Προσφέροντας ακριβώς το είδος της ώριμης απόδοσης που περιμέναμε από αυτόν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τερματίζοντας όγδοος στην τελευταία ειδική, ο Sam πήρε την νίκη στο 44ο Rally Dakar. Και, στο τέλος των 12 εξαντλητικών ημερών αγώνων στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας, χάρισε στην GAS GAS την πρώτη μας νίκη στο πιο εμβληματικό αγώνα Rally στον κόσμο!


Sum Sunderland: "Ουάου. Τι συναίσθημα! Αυτό το διάστημα των 10 λεπτών που περίμενα στο τέλος της τελευταίας ειδικής για να δω αν είχα κερδίσει έμοιαζε σαν μια ζωή. Αλλά αυτό το συναίσθημα, γνωρίζοντας ότι κέρδισα ένα δεύτερο Dakar, θα μείνει στη μνήμη μου για πάντα. Αυτή η νίκη είναι καλύτερη από την πρώτη καθώς αυτή η νίκη ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη. Οι χρόνοι ήταν τόσο κοντά φέτος και δεν υπήρχε χρόνος να αφήσω το γκάζι, ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας, μέχρι το τέλος. Όλη η σκληρή δουλειά, οι θυσίες και όλα όσα έχει κάνει η ομάδα της GAS GAS για μένα τα κάνει όλα αξιόλογα. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την πρώτη μου νίκη στο Dakar και ήταν πολύς καιρός να περιμένω! Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα άλλη μια νίκη και διεκδικώ την πρώτη για την GAS GAS. Όλοι στην ομάδα έχουν δουλέψει τόσο σκληρά για να το πετύχουν αυτό και είναι μια πραγματική ομαδική προσπάθεια – μαζί ολοκληρώσαμε τη δουλειά. Φοβερο".

Οδηγώντας τον αγώνα από την δεύτερη ειδική ως το τέλος της έκτης, το Dakar ξεκίνησε τέλεια για τον Sam. Οδηγώντας άψογα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης των δύο εβδομάδων είχε τρομερή απόδοση όταν η πίεση αυξανόταν. Ανταγωνιστικός από την αρχή, ο Sam Sunderland της GAS GAS Factory Racing είναι πρωταθλητής του Rally Dakar 2022!

Η δεύτερη νίκη του Sam στο Dakar δεν είναι απλώς ένα απίστευτο προσωπικό επίτευγμα, αλλά σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του Tίτλου στην KTM AG Company. Με 19 νίκες τα τελευταία 22 χρόνια, η νίκη του Sam επιβεβαιώνει τη δέσμευση και τη συνεχή επιτυχία του γκρουπ στο πιο σκληρό Rally στον κόσμο.

Αν και όλα αφορούν τον Sam αυτή τη στιγμή και το εκπληκτικό του επίτευγμα, δεν θα ήταν σωστό να αποχωρήσουμε από το Dakar του 2022 χωρίς να δώσουμε στον Daniel Sanders τα εύσημα που του αξίζουν. Το δεύτερο αστέρι μας στην GAS GAS Factory Racing που συμμετείχε στη φετινή διοργάνωση, ο Chucky κέρδισε δύο εκπληκτικές νίκες σε ειδικές και την τελευταία ημέρα του αγώνα την πρώτη εβδομάδα, παρέδωσε ένα εκπληκτικό ένα-δύο στην GAS GAS. Μια πτώση στην έβδομη ειδική οδήγησε σε κάταγμα στον αγκώνα και στον καρπό, αλλά τα καλά νέα είναι ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα βρίσκεται σε καλό δρόμο για πλήρη ανάρρωση. Θα επιστρέψει στο Dakar το 2023 για άλλη μια πορεία προς τον Τίτλο.

Συγχαρητήρια παιδιά, απολαύστε το πάρτι!

Norbert Stadlbauer – Rally Team Manager: "Καταπληκτικό, απλά εκπληκτικό! Αυτός ο αγώνας του Dakar ήταν ένας πραγματικά απαιτητικός αγώνας, μέχρι το τέλος, οπότε το να κερδίσεις είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Sam ήταν έξυπνος, δυνατός και η ταχύτητά του ήταν εξαιρετική. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και για ολόκληρη την GAS GAS Factory Racing. Όλη η ομάδα έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να πετύχει και είναι μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή. Δεν υπάρχει αυτή η αίσθηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τους συνεργάτες της ομάδας, όλους στην Αυστρία, και τώρα, μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε!".

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Gresini Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Dakar: 12η Ειδική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα