• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Ο Fabio είναι το αουτσάιντερ στην μάχη του τίτλου
Λόγω μοτοσυκλέτας
Νέα 11/08/2022 - 12:53

Ενώ στον αγώνα για το Πρωτάθλημα ο Aleix Espargarò μπορεί να υπολογίζει στον Maverick Vinales ως σύμμαχο και ο Pecco Bagnaia έχει τον Jack Miller στο πλευρό του, ο Fabio Quartararo είναι μόνος του. Για τον Morbidelli αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να παίξει κάποιον βοηθητικό ρόλο ως προς τον Fabio γιατί οι επιδόσεις του δεν είναι στο επίπεδο των καλύτερων αναβατών.

Ο Franco προσπαθεί σκληρά να επιστρέψει στις θέσεις που μας είχε συνηθίσει: "Εστιάζω στον εαυτό μου, στην οδήγηση και πώς να πάρω το 100% από τη μοτοσυκλέτα", εξήγησε στο τέλος του αγώνα του Silverstone.

Αυτά τα Grand Prix για αυτόν είναι «ένα είδος τεστ» στο οποίο προσπαθεί να βελτιωθεί, χωρίς να ανησυχεί πολύ για την τελική θέση. "Αλλά δεν κοιτάζω ήδη το 2023, αν μη τι άλλο, εστιάζω στον εαυτό μου για να προχωρήσω", υπογράμμισε.

Έτσι, στην κούρσα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Morbidelli είναι θεατής.

 "Είναι μια καλή μάχη, σκληρή και ενδιαφέρουσα. Οι οπαδοί θα διασκεδάσουν πολύ βλέποντάς την", σχολίασε για την μάχη μεταξύ Quartararo, Espargaro και Bagnaia. 

Ο Morbidelli γνωρίζει καλά τόσο τον Bagnaia, συμμαθητή του στην Ακαδημία VR46, όσο και τον Quartararo, τον ομόσταυλό του.

"Αν το δω σαν οπαδός, είναι μια μεγάλη μάχη μεταξύ πολύ δυνατών αναβατών με δύο που φαίνονται να έχουν μια υπέροχη μοτοσυκλέτα και ο άλλος είναι ικανός να ωθήσει τη μοτοσυκλέτα του στα άκρα με απίστευτο τρόπο", εξήγησε. "Φυσικά οι δύο πρώτοι είναι ο Bagnaia με την Ducati και ο Aleix με Aprilia, ενώ ο τρίτος είναι ο Quartararo με την Yamaha που πάσχει από έλλειψη ιπποδύναμης".

Τρεις διαφορετικοί αναβάτες σε τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες και αυτό ακριβώς είναι το σημείο που θα μπορούσε να γείρει τη ζυγαριά στη μία πλευρά και όχι στην άλλη. Γιατί η Yamaha, τουλάχιστον όταν την οδηγεί ο Quartararo, είναι γρήγορη, αλλά η Ducati και η Aprilia δείχνουν να είναι πιο γρήγορες.

 "Ειλικρινά, βλέπω τον Fabio ως αουτσάιντερ, μόνο και μόνο λόγω των χαρακτηριστικών των μοτοσυκλετών. Όταν η μοτοσυκλέτα σου πηγαίνει πιο αργά στην ευθεία, είσαι πιο αργός, αλλά αυτό ακριβώς δείχνει πόσο σπουδία πράγματα μπορεί να κάνει ενώ οδηγεί".

Επόμενο άρθρο »

Miller: Στους τελευταίους γύρους έχανα και το μπροστινό και το πίσω

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Είχα πάει πιο γρήγορα σε αυτή τη στροφή στις δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα