• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η GASGAS επιστρέφει την EC 125 στη σειρά enduro 2025
Νέα Αγοράς 20/06/2024 - 14:43

Με την εξαιρετικά διασκεδαστική “SUPER-FUN 2-STROKE 125 CC” η GASGAS ενισχύει τη σειρά enduro μοτοσυκλετών της με 7 συνολικά μοντέλα.

Η GASGAS σίγουρα έχει κορυφαία μοντέλα όταν πρόκειται για τα enduro του 2025, καθώς μία ολοκαίνουργια EC 125 εντάσσεται στην γκάμα της! Εκτός από τη συναρπαστική προσθήκη ενός δίχρονου κινητήρα υψηλών στροφών, κάθε ένα από τα άλλα έξι μοντέλα της – τα EC 250, EC 300, EC 250F, EC 350F, EC 450F και EC 500F – ανανεώνονται με πολλές τεχνικές βελτιώσεις για μεγιστοποίηση της απόδοσης, ανθεκτικότητα, και πάνω απ' όλα, για να εξασφαλίζουν βελτιωμένη συνολική εμπειρία οδήγησης για αναβάτες όλων των ικανοτήτων.

Η «φοβερή» EC 125 επιστρέφει και είναι βασισμένη στην πολύ αγαπημένη MC 125, αλλά έχει μετατραπεί πλήρως για να είναι κατάλληλη στην οδήγηση ακόμη και ανάμεσα στα δέντρα. Τα κύρια, ειδικά για την enduro κατηγορία εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτού του επικού χωμάτινου μοντέλου, περιλαμβάνουν το κιβώτιο 6 σχέσεων, τον πλαγιοστάτη, τον διακόπτη επιλογής χαρτογράφησης του κινητήρα και τον πίσω τροχό 18". Όλα αυτά τα εξαρτήματα διασφαλίζουν ότι η EC 125 προσφέρει διασκέδαση enduro με υψηλές στροφές στον κινητήρα!

Για τα υπάρχοντα μοντέλα, οι μηχανικοί της GASGAS ήταν σίγουρα απασχολημένοι τους τελευταίους 12 μήνες. Έχουν βρει για το 2025 αρκετές βελτιώσεις και τα κυριότερα σημεία είναι ένα νέο μοχλικό για το ψαλίδι της πίσω ανάρτησης για εξοικονόμηση βάρους και βελτίωση της απόδοσης στην απορρόφηση κραδασμών, μια ισχυρότερη δαγκάνα πίσω φρένου και ένα βελτιωμένο ψαλίδι για τη βελτίωση της ανθεκτικότητάς του, αλλά και της διάρκειας ζωής της γλύστρας της αλυσίδας. Στη συνέχεια, φυσικά, το ολοκόκκινο χρώμα ολοκληρώνει με νέα ζωντανά σχέδια αυτές τις μοτοσυκλέτες, ώστε να ξεχωρίζουν από οτιδήποτε άλλο εκεί έξω.

Με 3 εκπληκτικές δίχρονες μοτοσυκλέτες – τη νέα EC 125 και τις EC 250 και EC 300 που επιστρέφουν – συν 4 δυνατές τετράχρονες – τις EC 250F, EC 350F, EC 450F και EC 500F – η GASGAS έχει πραγματικά κάτι για όλους. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν προτιμάτε τα μικρά μονοπάτια με τους φίλους σας τα Σαββατοκύριακα ή αν είστε πλήρως αφοσιωμένος αναβάτης, υπάρχει σίγουρα μία GASGAS που σας ταιριάζει στη γκάμα του 2025.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Νέα χρώματα – Με GASGAS με έντονα μαύρα γράμματα για μια νέα αλλαγή στο συνηθισμένο στυλ.

Νέες τσιμούχες στο μοχλικό σύστημα σύνδεσης και μικρότερο μπουλόνι – Για ομαλότερη απόδοση στην απορρόφηση κραδασμών και εξοικονόμηση βάρους.

Νέος διακόπτης εκκίνησης/σβησίματος – Και τα δύο κουμπιά βρίσκονται τώρα στο ίδιο περίβλημα για απλοποιημένη εκκίνηση και σβήσιμο του κινητήρα.

Νέα στήριξη ρεζερβουάρ καυσίμου – Συγκρατεί το ρεζερβουάρ καυσίμου σταθερά στη θέση του και αποτρέπει τη φθορά στο πλαίσιο.

Βελτιωμένα φρένα BRAKTEC – Υπάρχει μια νέα δαγκάνα πίσω φρένου για βελτιωμένη απόδοση και ανθεκτικότητα με δίσκους φρένων ειδικά σχεδιασμένους για την GASGAS που διευκολύνουν τον έλεγχο στο δάσος.

Βελτιωμένο ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο – Χαμηλό βάρος, ανθεκτικό και επεξεργασμένο για να βελτιώσει την ανθεκτικότητα της γλύστρας της αλυσίδας διατηρώντας παράλληλα την τέλεια ελαστικότητα.

Μοντέρνο πλαίσιο – Σχεδιασμένο για σταθερότητα στην ταχύτητα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ελαφριά αίσθηση και ευελιξία μέσα από το συμπαγές υλικό του.

Υποπλαίσιο αλουμινίου – Ισχυρό, ελαφρύ και αξιόπιστο, παίζει ζωτικό ρόλο στην εργονομία και το χειρισμό κάθε μοτοσυκλέτας.

Εργονομικά καλύμματα – Διαθέτουν μεγάλες επιφάνειες επαφής για μέγιστο έλεγχο, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στην οδήγηση.

Μπροστινό πιρούνι WP XPLOR με νέες βαλβίδες – Για να απορροφά εύκολα τους κραδασμούς και να παρέχει σταθερή απόδοση που εμπνέει εμπιστοσύνη. Επίσης, ρυθμίζονται εύκολα με το χέρι.

WP XACT πίσω αμορτισέρ με νέο μοχλικό – Με ένα έμβολο σχεδιασμένο για μέγιστη άνεση και βελτιωμένες ρυθμίσεις, η προοδευτική απόδοση του αμορτισέρ WP βελτιώνεται για το 2025.

Υδραυλικός συμπλέκτης BRAKTEC – Ανεξάρτητα από το πόσο συχνή είναι η χρήση, ο υδραυλικός συμπλέκτης BRAKTEC είναι αξιόπιστος και αυτορυθμιζόμενος ώστε να μπορείτε να παραμένετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που ακολουθεί.

Σφυρηλατημένοι τριπλοί σφιγκτήρες στα πιρούνια – Ευθυγραμμίζουν τέλεια τα πιρούνια για ομαλή λειτουργία της ανάρτησης και διαθέτουν ένα επανασχεδιασμένο στέλεχος διεύθυνσης που προσφέρει ακριβώς τη σωστή ελαστικότητα για μέγιστη άνεση. Οι ρυθμιζόμενες βάσεις επιτρέπουν εξατομικευμένη εργονομία.

Τιμόνι Neken – Κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής αντοχής για άνεση και ανθεκτικότητα, καλύπτεται με ένα μεγάλο μαξιλαράκι για μέγιστη ασφάλεια.

Μεγάλα μαρσπιέ –Μεγαλύτερα είναι σίγουρα καλύτερα, γι' αυτό κάθε GASGAS διαθέτει μεγάλα μαρσπιέ για να εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

Έγχυση καυσίμου – Για να βεβαιωθεί ότι τα 2χρονα χωμάτινα enduro μοντέλα λειτουργούν καθαρά και έχουν μέγιστη ισχύ σε όλο το εύρος στροφών.

Ηλεκτρονικός έλεγχος ροής καυσαερίων στις 2-χρονες – Έλεγχος του τρόπου ανοίγματος των θυρίδων της εξάτμισης. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος της ροής των καυσαερίων στην εξάτμιση ενισχύει τη ροπή και την αξιοπιστία.

Οι καλύτεροι κινητήρες στην κατηγορία τους – Συγκεντρώνοντας τη μάζα στο κέντρο, με μικρό βάρος και με τη μεγάλη ροπή που παρέχουν, η συνολική απόδοση από κάθε κινητήρα είναι απλά απίστευτη.

Πρόσβαση στο φίλτρο αέρα χωρίς εργαλεία – Απλώς αφαιρείται το πλαϊνό κάλυμμα για να επιθεωρήσετε ή να αντικαταστήσετε το φίλτρο αέρα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Διακόπτης επιλογής χαρτογράφησης – Ενισχύστε την εμπειρία οδήγησης οποιουδήποτε τετράχρονου μοντέλου enduro με ένα διακόπτη επιλογής χαρτογράφησης! Διατίθεται άμεσα ως Τεχνικό Αξεσουάρ, με το απλό πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το traction control, το quickshifter και μια επιλογή από δύο χαρτογραφήσεις για να προσαρμόσετε την απόδοση κάθε μοντέλου. Και τοποθετώντας ένα διακόπτη είτε στην EC 250 είτε στην EC 300 (η EC 125 είναι ήδη εξοπλισμένη), θα έχετε την επιλογή δύο διαφορετικών χαρτογραφήσεων κινητήρα.

Πλήρης σειρά μοντέλων enduro: EC 125, EC 250, EC 300, EC 250F, EC 350F, EC 450F, EC 500F

Βρείτε τα όλα στον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της GASGAS από τον Ιούλιο.

Επόμενο άρθρο »

Νέα QJMOTOR SRT 700S

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha ΜΤ-03 με νέα, μειωμένη τιμή 5.600€

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα