• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ito: «Θέλω να χαρίσω χαμόγελο»
Ο οδηγός-δοκιμαστής του HRC μίλησε για το Ιαπωνικό GP
Νέα 29/09/2011 - 14:05

Όπως είναι γνωστό, η ομάδα της Honda θα συμμετέχει με συνολικά οκτώ αναβάτες στο Ιαπωνικό Grand Prix. Ένας από αυτούς θα είναι και ο Shinichi Ito, ο οδηγός-δοκιμαστής του HRC, ο οποίος θέλει να προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε να δώσει χαρά και κουράγιο στους συμπατριώτες του στην Ανατολική Ιαπωνία, η οποία επλήγη περισσότερο από το τον σεισμό και το τσουνάμι.

Ο Ito που έζησε από κοντά την καταστροφή, δήλωσε:

«Φέτος, ανέλαβα χρέη οδηγού-δοκιμαστή στο HRC αλλά δεν περίμενα να λάβω μέρος πάλι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό και ευγνώμων σε όλους που συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί. Η περιοχή του Motegi έχει αποκατασταθεί και μπορεί να φιλοξενήσει το Grand Prix, όμως στο Miyagi, την περιοχή που ζω, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην δουλειά τους.

Πολλοί ζουν ακόμα σε κοντέϊνερ χωρίς να γνωρίζουν εάν θα επανέλθουν στην κανονική ζωή τους. Γνωρίζω ότι δεν μπορώ να κάνω πολλά για τα θύματα, καθώς ένα από αυτά είμαι κι εγώ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους ευθυμήσω και να τους δώσω κουράγιο και ελπίζω ειλικρινά να συνεχίσουν να δίνουν όλοι την πολύτιμη βοήθειά τους.»

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Μπουρος Ιωαννης Monster Energy Team Peristeras

« Προηγούμενο άρθρο

Εκπληκτική ατμόσφαιρα για τα 90 χρόνια της Moto Guzzi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα